TS bir şey yapmasın mı?

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu Sahilde bulunan Adıgüzel fuarcılık alanının Trabzonspor'a devri için Meclis üyelerinin toplantıya katılmamasını eleştirdi. Kamuoyunda yanlış bilgilerini dolandığını ifade eden Hacısalihoğlu ”Orayı Migros'a ver

TS bir şey yapmasın mı?

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu Sahilde bulunan Adıgüzel fuarcılık alanının Trabzonspor'a devri için Meclis üyelerinin toplantıya katılmamasını eleştirdi. Kamuoyunda yanlış bilgilerini dolandığını ifade eden Hacısalihoğlu ”Orayı Migros'a vereceğimizi iddia ediyorlar. Şuan orayı kimseye vermiş değiliz. Biz orayı alıp Trabzonspor'a devredip en iyi teklifi veren birine vereceğiz. Yani bu oto galerisi olur, eğlence merkezi de olur. Bizim orada ki gayemiz burayı alıp en yüksek teklif veren bir firmaya ya da bir şahsa vermek.  O alanı Trabzonspor'a sürekli gelir getirici bir hale dönüştürmek istiyoruz. Yani. İstanbul'da ki Kartal arazisi gibi. Herkes Migros”a ya da bir başka firmaya verecek zannediyor. Bir şey anladıkları yok, sadece iş olsun, laf olsun diye konuşuyorlar Orası belki eğlence merkezi olur, ya da buz pisti veyahut başka bir şey. Yani kimden iyi teklif gelirse ona verilecek.

 

HENÜZ KİMSEYLE ANLAŞMADIK

Fuar alanının büyük alışveriş merkezi olacak kadar geniş bir arazisi olmadığının altını çizen Asbaşkan Hacısalihoğlu “ Fuar alanı iddia edildiği gibi alışveriş merkezi olacak büyüklük de değil.  Ama öncelikli olarak onların akla gelmesinin sebebi büyük firma olmaları. Şu anda bizim kimseyle yapılmış olan bir anlaşmamız yok. Kim en çok katkı verecekse ona verilecek.

Örneğin ben internet sitesi açarsam, size zarar verir miyim? Tabiî ki veririz… Veririz ama bu cüzi bir yerde ve miktarda kalır. Belki sizleri en çok yüzde iki etkiler. Peki, bu Trabzonspor hiçbir şey yapmazsa nasıl gelir kazanacak, nasıl takım kuracak? Dedi.

 

TRABZONSPOR YATIRM YAPMASIN MI?

Yatırımlarının süreceğinin de altını çizen Asbaşkan Hacısalihoğlu” Orayı Trabzonspor almazsa, başkasının alma ihtimali yok. Mesela Trabzonspor bir tane benzin İstasyonu açmayı düşünüyor. Çimento fabrikasının orada da bir arazi var. Orayı aldığı zaman benzin istasyonlarına biraz zararı olacak Ama bu zarar facia boyutunda olmaz.

 O zaman Trabzonspor'un hiçbir iş yapmaması lazım. Yat limanı bizim ve belki içinde ilerde restoranlar olacak.  Trabzonspor'un amacı kentin küçük esnafını yok etmek değil, güçlendirmektir. Ancak şahsi düşünüyorlar, ondan sonrada bu takım şöyle oldu, böyle oldu diye de, nutuk çekiyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor