TS biletleri artık bilyoner.com'da

Trabzonspor kulübünün bir süre önce piyasaya çıkan 41.Yıl Piyango biletleri bundan böyle Bilyoner.com'dan da satışa sunulacak.Trabzonspor'un resmi web sitesinde yapılan açıklamaya şöyle: Türkiye'nin yasal şans oyunları platformu bilyoner.com'un Satış ve P

TS biletleri artık bilyoner.com'da
Trabzonspor kulübünün bir süre önce piyasaya çıkan 41.Yıl Piyango biletleri bundan böyle Bilyoner.com'dan da satışa sunulacak.Trabzonspor'un resmi web sitesinde yapılan açıklamaya şöyle:

Türkiye'nin yasal şans oyunları platformu bilyoner.com'un Satış ve Pazarlama Müdürü Burak Şimşek ile yönetim kurulu üyesi Ali Rıza Egemen tarafından imzalanan sözleşmeyle bilet almak isteyen taraftarlar yarından itibaren (salı) www.bilyoner.com sitesinden biletlerine sahip olabilecekler.

bilyoner.com Pazarlama İletişimi Uzmanı Deniz Ataalp, iddaa, at yarışı ve milli piyango oyunlarının yasal platformu olduklarının altını çizerek 41. Yıl Piyango biletlerinden almak isteyenlerin internet ortamından istedikleri numarayı seçme şanslarının bulunduğunun da altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor