TS beklediğimden çok daha iyi!

Halil, Trabzonspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Buraya gelerek çok iyi bir karar verdiğimi düşünüyorum. Trabzonspor çok iyi ve büyük bir camia. Geçmişi zaten her şeyi söylüyor. Umarım hedeflerimize yavaş ama sağlam adımlarla ulaşırız ve

TS beklediğimden çok daha iyi!

Halil, Trabzonspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Buraya gelerek çok iyi bir karar verdiğimi düşünüyorum. Trabzonspor çok iyi ve büyük bir camia. Geçmişi zaten her şeyi söylüyor. Umarım hedeflerimize yavaş ama sağlam adımlarla ulaşırız ve Trabzon halkına layık bir takım oluruz. Buradaki ortam umduğumdan çok daha iyi. Zaten milli takımdan tanıdığım arkadaşlarım vardı. Onlarla milli takım kampındayken Trabzonspor hakkında uzun uzun sohbet ediyorduk. Bana hep takımı övüyorlardı. Dedikleri azmış. Burada daha fazlasını bulduğumu söyleyebilirim" dedi.

"ARKADAŞLIK ORTAMI ÇOK İYİ"

Halil, Almanya'da oynarken de Türk futbolunu yakından takip ettiğini belirterek, "Geçen sezon Trabzonspor'un gösterdiği performans çok iyiydi. Televizyondan onları izlemek büyük zevk veriyordu. Dışarıda onları izlerken takımdaki arkadaşlığın çok iyi olduğunu görüyordum. Buraya geldiğimde de bunu daha iyi gördüm. Çok iyi bir arkadaşlık ortamı var. Umarım geçen sezonki performansı bizi seven insanlara yeniden gösteririz" diye konuştu.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE KATILMAK İSTİYORUZ"

Antrenmanlarda herkesin ciddi ve istekli bir şekilde çalıştığını da belirten Halil, "Bu çok önemli. İyi yolda olduğumuzu düşünüyorum. Arkadaşlık ve dostluk çok iyi. Umarım sakatlık olmadan yolumuza devam ederiz ve hedeflerimize kavuşuruz. İlk hedefimiz Şampiyonlar Ligi. İnşallah Şampiyonlar Ligi'ne katılırız ve Trabzonspor'un ne kadar büyük olduğunu herkese gösteririz" ifadelerini kullandı.

"HAMİT BANA ÇOK BÜYÜK DESTEK VERDİ"

Halil, Trabzonspor'a gelmeden önce Real Madrid'e transfer olan ikiz kardeşi Hamit Altıntop ile sürekli fikir alışverişine bulunduğunu da ifade ederek, "Kötü futbolcu olmadığımı ispatladığımı düşünüyorum. Geçen sezon belki istediğim performansı gol alanlarında gösteremedim ama bu takıma büyük katkılar sağlayacağıma inanıyorum. Buraya gelmeden önce kardeşim Hamit ile görüştüm. Tek yumurta ikizi olarak çok yakınız birbirimize. Her gün en az 2 - 3 kez telefonla görüşüyoruz. Her zaman olduğu gibi bana ful destek verdi. Yanlış bir karar vermediğimi biliyordu. Yanında Hamit gibi sana her zaman ful destek veren bir kardeşin olursa çok daha fazla motive olabiliyorsun. Geçen sezon ikimizde Almanya da oynuyorduk ama farklı takımlardaydık. Çok nadir yüz yüze görüşüyorduk. Gelecekde birbirimizden daha çok faydalanacağımızı düşünüyorum. İkimiz de yeni sayfa açtık ve daha fazla tecrübe kazanacağımızı düşünüyorum" dedi.

"HAMİT BENİ DAHA İYİ BİLİR"

Halil, yeniden milli takımın vazgeçilmezleri arasına girmek istediğini de belirterek, "Öncelikle Trabzonspor'da kendime yer açmalıyım. Kaliteli bir kadro var ve bunun için çok çalışmamız gerekiyor. Herkes forma için elinden geleni yapıyor. Ayrıca Türkiye beni az çok tanıyor. Milli takıma çok sık gelip giden bir oyuncuyum. Kendi hakkımda fazla bir şey söylemeyeceğim. Beni Hamit daha iyi bilir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor