TS bayanlarda liderlik isteniyor

Bayanlar 1. Futbol Ligi'nde ilk 4 maçını kazanarak averajla ikinci sırada yer alan Trabzonspor, lider Sakarya Yenikent Güneşspor'u yenerek liderliğe yükselmeyi hedefliyor. Antrenör ve takım kaptanı Zeliha Şimşek, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Sa

TS bayanlarda liderlik isteniyor

Bayanlar 1. Futbol Ligi'nde ilk 4 maçını kazanarak averajla ikinci sırada yer alan Trabzonspor, lider Sakarya Yenikent Güneşspor'u yenerek liderliğe yükselmeyi hedefliyor.

Antrenör ve takım kaptanı Zeliha Şimşek, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Sakarya Yenikent Güneşspor'u mağlup ederek, liderlik koltuğunu devralmak istediklerini vurguladı.

Lige çok iyi başladıklarını ifade eden Zeliha Şimşek, ''Şu ana kadar ligde oynadığımız 4 maçı da kazanmayı başardık. Hedefimiz galibiyet serimizi sürdürüp liderliğe yükselmek'' dedi.

En son ligde Gazi Üniversitesi gibi iki sezonun şampiyonunu yendiklerini kaydeden Şimşek, ''Bu şampiyonlukları namağlup olarak kazanmıştılar. Bu nedenle bu galibiyetin anlamı bizim için biraz daha önem taşıyor. Çünkü biz, ligdeki tüm takımların hayalini gerçekleştirdik'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor