TS Bayan takımı iddialı

Trabzonspor Bayan Futbol Takımı Antrenörümüz Zeliha Şimşek, hafta sonu karşılaşacakları Mersingücü Cengiz Topelspor'u mağlup ederek ligin ilk yarısını galibiyetle tamamlamak istediklerini vurguladı. “8 maçın 7'sini kazandık” Lige çok iyi bir başlangıç yap

TS Bayan takımı iddialı
Trabzonspor Bayan Futbol Takımı Antrenörümüz Zeliha Şimşek, hafta sonu karşılaşacakları Mersingücü Cengiz Topelspor'u mağlup ederek ligin ilk yarısını galibiyetle tamamlamak istediklerini vurguladı.

“8 maçın 7'sini kazandık”

Lige çok iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Şimşek, “Şuana kadar ligde oynadığımız 8 maçın yedisini kazanmayı bildik. Üstelik bu takımlar arasında geçtiğimiz sezon finallere kalmayı başaran 3 takım yer alıyor. Geçen sezonun final maçını oynayan Ankara Gazi Üniversitesi ve İzmir Bucaspor'u 1-0'lık skorlarla yendik. Gazi Üniversitesi geçtiğimiz iki sezonun şampiyonu olması yanında, bu şampiyonlukları namaglup unvanlarıyla kazanmıştı. Sadece deplasmanda lider Sakarya Güneşspor'a bir takım şansızlıklar sonucu mağlup olduk. Bu maçın rövanşını da kendi sahamızda alacağız” dedi.

“Tek hedef galibiyet”

Ligin ilk devresinin son maçında kendi sahalarında Mersingücü Cengiz Topelspor'u konuk edeceklerini dile getiren Şimşek, “Ligin ilk yarısının bitmesine bir hafta kala averajla 2. sırada bulunmaktayız. Amacımız ilk yarının sonunda oynayacağımız Mersingücü maçını iyi bir oyun ve centilmenlik anlayışı içerisinde bitirip, ilk yarıyı en iyi şekilde kapatmak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor