TS Basket'te idmanlar başladı
Trabzonspor Basketbol Kulübü yeni sezona coşkuyla başlamayı planladığı şu günlerde kayıtlarını da sürdürmeye devam ediyor. Trabzonsporlu Basketçiler, 4 grup halinde hafta sonları 09.00-10.00 ve akşam 14.30- 16.00 saatleri arasında yaptıkları idmanlarla se
Yayınlanma:
Trabzonspor Basketbol Kulübü yeni sezona coşkuyla başlamayı planladığı şu günlerde kayıtlarını da sürdürmeye devam ediyor.
Trabzonsporlu Basketçiler, 4 grup halinde hafta sonları 09.00-10.00 ve akşam 14.30- 16.00 saatleri arasında yaptıkları idmanlarla sezona hazırlanıyor. Trabzonsporlu veliler ise Basketbolun, çocukların gelişimi konusunda çok verimli olduğunu belirterek, Yetkililerin kayıt ve idman esnasındaki ilgi-alakaları bizlere ayrı bir mutluluk kattı dediler.
Genç Basketbolcuların çalışmaları devam ederken Trabzonspor Kulübünün ise kayıtlarının devam ettiği öğrenildi.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Spor

