TS Basket takımı FB'ye yenildi

Basketbol Ligi takımlarından Fenerbahçe Ülker, Türkiye Basketbol 2. Ligi ekiplerinden Trabzonspor ile Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynadığı hazırlık maçından 75-59'luk skorla galip geldi. Sarı - lacivertlilerin yeni transferleri Gordon Giricek ve Marques G

TS Basket takımı FB'ye yenildi

Basketbol Ligi takımlarından Fenerbahçe Ülker, Türkiye Basketbol 2. Ligi ekiplerinden Trabzonspor ile Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynadığı hazırlık maçından 75-59'luk skorla galip geldi.

Sarı - lacivertlilerin yeni transferleri Gordon Giricek ve Marques Green'de karşılaşmada forma giydi. Maça etkili başlayan Sarı - lacivertliler ilk dakikalarda rakibi karşısında etkili bir oyun sergilerken birinci periyodu 21-11 önde tamamladı. İkinci periyotta toparlan Trabzonspor bir ara farkı azaltsa da eşitliği yakalayacak basketi bulamadı ve İstanbul ekibi ilk devreyi 39-29 önde tamamladı.

Karşılaşmada ikinci yarıya iki ekipte basketler bularak başladı. Skor üstünlüğünü koruyan Fenerbahçe Ülker, final periyoduna 57-45 önde girerken maçtan da 75-59 galip ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler