TS Basket özel maç planlıyor

“Ufuk'un durumu ciddi”Takımda sakat oyuncuların bulunduğunu belirten Yakan, “Bunların başında Ufuk Yanar geliyor. Ciddi bir sakatlık geçiriyor. Play-off maçlarında bile oynaması şüpheli. Onun dışında Scott'ın parmağında bir sakatlık var. Takımla birlikte

TS Basket özel maç planlıyor

“Ufuk'un durumu ciddi”

Takımda sakat oyuncuların bulunduğunu belirten Yakan, “Bunların başında Ufuk Yanar geliyor. Ciddi bir sakatlık geçiriyor. Play-off maçlarında bile oynaması şüpheli. Onun dışında Scott'ın parmağında bir sakatlık var. Takımla birlikte çalışamıyor. Yine takım içinde irili ufaklı sakatlarımız yer alıyor. Yine de bunlar her takımın başına gelebilir. Dileğimiz Play-off maçlarında bir sıkıntı yaşamamak. Bu arada sakatlıktan dönen Kerem Öztoprak aramıza katıldı. Ancak formunu bulması biraz zaman alacak” dedi.

“Eksikler etkiliyor”

Eksik oyuncuların takım performansının yükselmesine engel olduğunu dile getiren Yakan, “Takımı bir türlü bir araya getiremiyoruz. Şu an Kerem ve Engin aramıza katıldılar. 2-3 aydır yanımızda değillerdi. Play-off maçlarına 1 ay kaldı. 4 resmi müsabaka oynayacağız. Sonrasında ise İstanbul'da iki ayrı kamp yapıp 5 özel maç oynamayı planlıyoruz. Eksiği bulunan oyuncularımızı bu kamp sonrası tam olarak hazır hale getirmek istiyoruz. Şu an için iyi çalıştığımızı söyleyebilirim. Takımın performansından da memnunum” diye konuştu.

“Rövanşı alacağız”

Bu hafta oynayacakları İstanbul TED maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini vurgulayan Yakan, “Rakibimiz karşısında ligin ilk yarısında sürpriz bir mağlubiyet almıştık. Grupta ilk 8 takım arasına girebilmek için galip gelmek zorundalar. Böyle olunca maça bir hayli asılacaklar. Zor bir müsabaka olacak. Bunun bilincindeyiz. Ama biz Trabzonspor'uz. Her maça kazanmak için çıkıyor, taraftarlarımıza iyi bir oyun izlettirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor