"TS başkanı siyasi partinin otobüsüne çıkamaz!"

Trabzonspor Divan Kurulu'nda söz alan Serdar Bali, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na eleştirilerde bulundu.Trabzonspor başkanının bir partinin otobüsünün üzerine çıkamayacağına vurgu yapan Bali şöyle konuştu;Buraya neden geldik. Burada herkes k

"TS başkanı siyasi partinin otobüsüne çıkamaz!"

Trabzonspor Divan Kurulu'nda söz alan Serdar Bali, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na eleştirilerde bulundu.

Trabzonspor başkanının bir partinin otobüsünün üzerine çıkamayacağına vurgu yapan Bali şöyle konuştu;

Buraya neden geldik. Burada herkes konuşacak. Saat 15.00'de düğün varmış. Başka salon mu yoktu zamanı kısıtlandınız. Divan toplantılarının maliyetini bundan sonra biz verelim. Bir konuşmacı her dönemde siyaset var dedi. Doğru var ancak sen buradaysan bir parti otobüsünün üstüne çıkamazsın. Senin bütün partilileri kucaklaman lazım. İlişkiler her kesimle çok iyiydi şimdi herkesle kavgalıyız.  Bir sürü akrabamız arkadaşımız Fenerbahçeli. Adamlar bizim misafirimiz. 20 kişiyi burada sıkıştırıyoruz. Bizim derdimiz kavga etmek değil.

Ben imza toplamaya karşıyım. Sadri Şener'e açılan dava ile Fenerbahçe'nin ekmeğine yağ sürdünüz. 2010-2011 kupası nerede durursa dursun o kupa bizimdir. 1461 Trabzon'un düşmesinin çıkmasının çok bir anlamı yok. 1461 Trabzon, Trabzonspor'un geleceğidir. Bu da ortada 10 futbolcu Trabzonspor'da forma giyiyor. Borsayı da yanlış anlatıyorlar. Kulüpler kendi paralarını harcamadıkları için borçludur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor