TS Başkanı için dayanmadım konuştum!

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Hamdi Gürdoğan, Trabzonspor başkanının  açıklamalarının zarar verdiğini ifade etti. Gürdoğan, “ Hacıosmanoğlu çok yanlış bir yol izliyor. Daha önceki yaklaşımlarını zaten eleştirmiştim. Bu kez Trabzon’un sorunla

TS Başkanı için dayanmadım konuştum!

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Hamdi Gürdoğan, Trabzonspor başkanının  açıklamalarının zarar verdiğini ifade etti. Gürdoğan, “ Hacıosmanoğlu çok yanlış bir yol izliyor. Daha önceki yaklaşımlarını zaten eleştirmiştim. Bu kez Trabzon’un sorunlarının konuşulacağı bir toplantıda Faruk Bey ve Sadri Şener’i eleştiriyor. Ne odanın gündeminde böyle bir konu var nede Trabzon’un. Kaldı ki muhatapları da orada değildi. Aslında Hacıosmanoğlu’na cevap vermesi gereken AK Parti İl Başkan’ı Sayın Adnan Günnar’dı. Ancak ben daha fazla dayanamayarak cevap verdim. Sayın Valimizin yanında bize yakışmadı. Ama mecbur kaldım. Bu tür toplantılar öyle eleştirilerin yeri değildi.”dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor