TS başka projeler peşinde

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, sadece HES Projesiyle yetinmeyeceklerini, kulübe gelir getirici başka çalışmalarının da bulunduğunu söyledi. Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon öncesi en az 5 yılın futbolcu kadrosunu kurdukla

TS başka projeler peşinde

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, sadece HES Projesiyle yetinmeyeceklerini, kulübe gelir getirici başka çalışmalarının da bulunduğunu söyledi.

Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon öncesi en az 5 yılın futbolcu kadrosunu kurduklarını belirterek, ''Ekonomik olarak da sadece HES Projesi ile yetinmeyeceğiz. Kulübe gelir getirici başka çalışmalarımız da var. Üzerinde çalıştığımız 3-4 proje daha var ama bunları daha sonra açıklayacağız'' dedi.

Kulüplerin sağlıklı ekonomik yapıya kavuşması halinde büyük kulüp olacağını ifade eden Yener, ''Bazı insanlar bu şekilde kulübün güçlenmesini istemiyor olabilir ama Trabzonspor hepimizin. Biz yöneticiyiz, yarına, öbür güne de sağlıklı bir kulüp bırakmak zorundayız. Bu hem futbolcu kadrosu olarak hem ekonomik olarak böyle'' diye konuştu.

Yener, HES Projesi'nin uygulandıktan sonra kulübe 4-5 yıl sonra yılda 12 milyon YTL civarında gelir bırakacak bir proje olduğunu kaydederek, bu proje için uzun süre en ince ayrıntısına kadar çalıştıklarını ve bir sorun yaşamayacaklarını kaydetti.

28 Kasım Cuma günü Kayserispor ile yapacakları maçı düşündüklerini kaydeden Yener, sözlerini şöyle tamamladı:
''Biz Sivasspor maçındaki puan kaybını Kayseri'de telafi etmek istiyoruz. Kayserispor güçlü, evinde iyi sonuçlar alan takım. Daha önce sahalarında Beşiktaş'ı yendiler. Fenerbahçe'yi deplasmanda mağlup ettiler. Bu da Kayserispor'un gücünü ortaya koyuyor. Zor bir maç olacak. Ben inanıyorum ki, Trabzonspor deplasmanda aldığı başarılarla ve deplasmandaki oyun anlayışı ile bu maçı da kazanacaktır. İnşallah bu hafta da 3 puan alıp liderlikte yolumuza devam ederiz.''

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler