TS Avukatı Şike kararı için ne dedi?

Trabzonspor Avukatı Ak Parti eski İl Başkanı ve adı AK Parti Ortahisar adaylığı için adı geçen Ahmet Metin Genç sosyal medya hesabında Yargıtay'ın şike davası ile ilgili vermiş olduğu karar hakkında açıklamalarda bulundu.Genç yaptığıı açıklamada 2010-2011

TS Avukatı Şike kararı için ne dedi?

Trabzonspor Avukatı Ak Parti eski İl Başkanı ve adı AK Parti Ortahisar adaylığı için adı geçen Ahmet Metin Genç sosyal medya hesabında Yargıtay'ın şike davası ile ilgili vermiş olduğu karar hakkında açıklamalarda bulundu.Genç yaptığıı açıklamada 2010-2011 sezonu şampiyonluğunun Trabzonspor'un hakkı olduğunu belirterek Trabzonspor üzerinden Trabzon'a karşı yapılan haksızlıklara karşı mücadelelerinin devam edeceğini belirtti.

İşte Ahmet Metin Genç' in açıklamalarının tam metni

Değerli dostlar;
Hepimizin en büyük sevdası Trabzonsporumuza karşı yapılan haksızlıklar ve ana sütü gibi helal şampiyonluğumuzu çalanlar bir kere daha ve nihayeten en yüksek yargı organı olan Yargıtay tarafından verilen karar ile kesinleşmiştir.
Bu davaya hem gönül ve hem de mesleki olarak emek veren bir kardeşiniz olarak,Trabzonsporumuz üzerinden şehrimize karşı yapılan haksızlığa karşı haklı mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğimizi ve gecikmiş de olsa adaletin tecellisi için sonuna kadar çalışmaya devam edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın diyorum.
Bu manada,şehrimizin tüm dinamiklerini harekete geçirerek tüm platformlarda mücadele etmeye devam eden başkanımız ve yönetim kurulumuza sonuna kadar birlik ve beraberlik içerisinde desteğimiz vermeye devam edelim.
Neticeten o kupa bu şehre gelene kadar yılmadan mücadeleye devam.

Av.Ahmet Metin Genç

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler