TS Avni Aker'de kaybetmiyor

Turkcell Süper Lig'de yarın sahasında Denizlispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibini yenerek zirve yarışında yoluna kayıpsız olarak devam etmek istiyor. En son 19 Ocak 2008'de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'a 2-1 mağlup ola

TS Avni Aker'de kaybetmiyor

Turkcell Süper Lig'de yarın sahasında Denizlispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibini yenerek zirve yarışında yoluna kayıpsız olarak devam etmek istiyor.

En son 19 Ocak 2008'de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'a 2-1 mağlup olan ve 400 günü aşkın bir süredir sahasında kaybetmeyen Karadeniz ekibi, Denizlispor karşısında da bu başarısını sürdürmek amacında.

Trabzonspor'da kart cezalıları Umut ve Hüseyin ile sakatlığı süren Ferhat, yarınki maçta forma giyemeyecek. Song'un durumunun ise maç saatinde belli olacağı bildirildi.

Geçen haftaki kadrodan farklı olarak Umut'un yerine Alanzinho'nun, Hüseyin'in yerine ise Serkan veya Ceyhun'un forma giymesi bekleniyor.

Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Sylva, Tayfun, Song (Giray), Egemen, Cale, Serkan (Ceyhun), Selçuk, Colman, Yattara, Alanzinho ve Gökhan 11'iyle çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler