TS Avni Aker'de dize getiriyor

Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, 2008-2009 sezonuna yaptığı flaş transferlerle güzel bir başlangıç yaparken, yakalanan olumlu havanın bozulmaması içinde Beşiktaş karşılaşmasından mutlak galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Teknik Direktör Ersun Yanal, lider

TS Avni Aker'de dize getiriyor

Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, 2008-2009 sezonuna yaptığı flaş transferlerle güzel bir başlangıç yaparken, yakalanan olumlu havanın bozulmaması içinde Beşiktaş karşılaşmasından mutlak galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Teknik Direktör Ersun Yanal, lider Beşiktaş ile oynayacakları müsabakada kazanmak adına tüm alternatifleri denerken, Trabzonspor'un, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı Hüseyin Avni Aker Stadı'nda her zaman bir adım önde olduğu görülüyor.

İstanbul takımları ile oynanan maçlara Trabzonspor camiası ve taraftarı ayrı bir önem veriyor. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş karşısında alınacak galibiyetlerin camia ve bordo-mavili taraftarlar açısından önemi büyük.
Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile bugüne kadar kendi sahasında oynadığı 102 maçta 48 galibiyet, 31 mağlubiyet ve 23 de beraberlik elde etti.

Söz konusu maçlarda attığı 134 gole karşılık kalesinde 105 gol gördü. 14 Eylül Pazar günü Beşiktaş ile sahasında karşılaşacak olan Trabzonspor, ezeli rakibi ile Trabzon'da oynadığı maçlarda 18 galibiyet, 9 mağlubiyet ve 7 beraberlik elde etti. Attığı 53 gole karşılık kalesinde 42 gol gördü.

Bordo-mavili takım Fenerbahçe ile oynadığı maçlarda 15 galibiyet, 11 mağlubiyet ve 8 beraberlik aldı. Attığı 39 gole karşılık kalesinde 30 gol gördü. Trabzonspor, Galatasaray ile oynadığı maçlarda ise 15 galibiyet, 11 mağlubiyet ve 8 beraberlik elde etti. Attığı 42 gole karşılık kalesinde 33 gol gördü.

2005-2006 sezonunda Trabzonspor'un cezası nedeni ile Avni Aker'de oynanması gereken Beşiktaş karşılaşması İzmir'de oynandı ve bordo-mavili takım rakibine 2-1 mağlup oldu. 2006-2007 sezonunda Avni Aker'de oynanması gereken Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması da bordo-mavili takımın cezası nedeniyle İzmir'de oynanmış ve müsabaka 2-2 berabere bitmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor