TS atcılardan başarılı sonuçlar

 Ateşli Silahlar 19 Mayıs Kupası ve Milli Takım seçme müsabakaları 14 – 19 Mayıs 2012 tarihleri arasında Diyarbakır’ da yapıldı.Büyük bayanlar, Genç Bayanlar, Genç Erkekler ve Yıldız Erkekler tüfek branşlarında yarışmalara katılan Trabzonspor Kulübü atcıl

TS atcılardan başarılı sonuçlar

 

Ateşli Silahlar 19 Mayıs Kupası ve Milli Takım seçme müsabakaları 14 – 19 Mayıs 2012 tarihleri arasında Diyarbakır’ da yapıldı.

Büyük bayanlar, Genç Bayanlar, Genç Erkekler ve Yıldız Erkekler tüfek branşlarında yarışmalara katılan Trabzonspor Kulübü atcıları, 2 Altın, 2 Gümüş, 1 Bronz madalya kazanmayı başardılar.

Ayrıca Genç Erkeklerde, iller ve kulüpler arası yapılan takım yarışmasında Trabzonspor Genç  Erkekler Tüfek  Takımı 1.’lik  kupasını kazandı.

Madalya kazanan Trabzonspor Kulübü oyuncuları şöyle:

Genç Erkekler Yat Atışı: Abdullah METİN 1.  (Altın Madalya )

Genç Erkekler Yat Atışı Takım:

Abdullah METİN

Onur SOLAK 1. (Birincilik Kupası)

Ali AKÇAY

Yıldız Erkekler Yat Atışı: Emre Can EYÜPOĞLU 1. (Altın Madalya)

Büyük Bayanlar Yat Atışı: Tuğba ÇABUK   2. (Gümüş Madalya)

Büyük Bayanlar 3x20 Atışı: Tuğba ÇABUK 2. (Gümüş Madalya)

Genç Bayanlar 3x20 Atışı: Merve ATASOY 3. (Bronz Madalya)

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler