TS Aragones'in gözünü korkuttu

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones şunları söyledi: "Maç iki büyük takımın mücadelesi şekinde geçti. İki takımın defansı, forvetlere göre daha etkiliydi. Karşımızda çok iyi bir takım vardı. O yüzden 1 pua

TS Aragones'in gözünü korkuttu

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones şunları söyledi: "Maç iki büyük takımın mücadelesi şekinde geçti. İki takımın defansı, forvetlere göre daha etkiliydi. Karşımızda çok iyi bir takım vardı. O yüzden 1 puanı aldık. Volkan'ın ve Sylva'nın yaptığı iyi kurtarışlar vardı. Volkan iyi bir kaleci. İyi bir maç çıkardı."

Alex'in 64. dakikada oyundan çıkmasıyla ilgili de açıklama yapan Aragones, "Orta sahada eksik kaldık ve rakip kaleye gidemedik. Tatilden dönüşte bazı arkadaşların form tutamadığını görüyoruz. O yüzden 3 değişiklik oldu." dedi.

 Aragones, Güiza'nın gol atamayışıyla ilgili de, "6 aydır burada. Güiza iyi bir oyuncu. Adaptasyon sorununu gidermesi lazım." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor