TS-Antalya maçı muhtemel 11'i

Turkcell Süper Lig'de yarın sahasında Antalyaspor'u konuk edecek olan Trabzonspor, rakibiyle sahasında yapacağı maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor. Ligin ilk 4 haftasında 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak lider Beşiktaş ile aynı puanda ve averaj ile iki

TS-Antalya maçı muhtemel 11'i

Turkcell Süper Lig'de yarın sahasında Antalyaspor'u konuk edecek olan Trabzonspor, rakibiyle sahasında yapacağı maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor.

Ligin ilk 4 haftasında 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak lider Beşiktaş ile aynı puanda ve averaj ile ikinci sırada yer alan bordo-mavililer, puan kaybetmeden yoluna devam etmeyi amaçlıyor.

Katar'ın Al Sadd Kulübü ile transfer görüşmesi yapan Yattara ile henüz FIFA'dan geçici lisansı gelmeyen Tony Sylva'nın haricinde bordo-mavililerde eksik oyuncu bulunmuyor.

MUHTEMEL 11
Bu akşam basına kapalı olarak yapacağı çalışmayla hazırlıklarını tamamlayacak olan Trabzonspor'un yarınki Antalyaspor karşılaşmasına, Tolga, Tayfun, Egemen, Song, Cale, Hüseyin, Colman, Selçuk, Isaac, Umut ve Gökhan 11'iyle çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor