TS Ankara'da bereketli

Turkcell Süper Ligi'nin 11. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği'ni tek golle yenerek liderliğini sürdüren Trabzonspor, bu sezonun ilk devresinde Ankara takımları ile yaptığı tüm maçları kazanma başarısı göstererek 12 puan topladı. Başkent temsilcileriyl

TS Ankara'da bereketli
Turkcell Süper Ligi'nin 11. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği'ni tek golle yenerek liderliğini sürdüren Trabzonspor, bu sezonun ilk devresinde Ankara takımları ile yaptığı tüm maçları kazanma başarısı göstererek 12 puan topladı.

Başkent temsilcileriyle evinde 2 maç yapan Bordo-mavili takım 2 maçı da deplasmanda oynadı. Söz konusu karşılaşmalardan galibiyetle ayrılmasını bilen Trabzonspor, ligde topladığı 26 puanın 12'sini Ankara takımlarından aldı.

Turkcell Süper Ligi'nin ilk haftasında sahasında Ankaraspor'u 2-0 yenen Trabzonspor, 2. haftada ise, deplasmanda Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti. 10. haftada Hacettepespor'u evinde konuk eden Bordo-mavili takım rakibini tek golle geçerken, 11. haftada deplasmanda oynadığı Gençlerbirliği karşısında da tek golle galip gelen Trabzonspor, Ankara takımlarından 12 puan toplamayı başardı.

Trabzonspor, Ankara takımları ile yaptığı 4 maçta 6 gol atma başarısı gösterirken, kalesinde ise tek gol gördü. Bordo-mavili takımın bu sezonun ilk yarısında Ankara takımlarıyla yaptığı maçlar ve aldığı sonuçlar şöyle:

"1. Hafta Trabzonspor-Ankaraspor: 2-0
2. Hafta Ankaragücü-Trabzonspor: 1-2
10. Hafta Trabzonspor-Hacettepespor: 1-0
11.Hafta Gençlerbirliği-Trabzonspor: 0-1"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler