TS Abitoğlu'nu şikayet etti

Trabzonspor Galatasaray ile oynadığı karşılaşmada sergilediği kötü yönetimle mağlubiyette önemli pay sahibi olduğuna inandığı hakem Mustafa Kemal Abitoğlu hakkında Futbol Federasyonu ve MHK nezdinde gerekli girişimler başlatıldı. Buna göre her iki kuruma

TS Abitoğlu'nu şikayet etti

Trabzonspor Galatasaray ile oynadığı karşılaşmada sergilediği kötü yönetimle mağlubiyette önemli pay sahibi olduğuna inandığı hakem Mustafa Kemal Abitoğlu hakkında Futbol Federasyonu ve MHK nezdinde gerekli girişimler başlatıldı.

Buna göre her iki kuruma da yazılı bir başvuru yapılırken, Abitoğlu'nun geçen sezon oynanan Bursaspor maçındaki yönetimine de dikkat çekildi.

İşte Federasyona MHK'ya gönderilen yazı:

Yazıda; “Trabzonspor Kulübü olarak her zaman Türk hakemlerinin yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ederken, M.Kamil Abitoğlu'nun bundan böyle müsabakalarımızda görevlendirilmesinin hem futbolcularımızın hem de taraftarlarımızın motivasyonunu olumsuz yönde etkileyeceğinin altını çizmek istiyoruz” görüşüne de yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor