TS A.Aker'de hiç kaybetmedi

Tribünlerle bütünleşti Karadeniz temsilcisi bu sezon özellikle iç sahadaki performansıyla göz kamaştırıyor... Sezona fırtına gibi giren Bordo-Mavililer, taraftarlarıyla yaşadığı bütünleşme sayesinde rakiplerine karşı daha rahat ve baskılı bir futbol ortay

TS A.Aker'de hiç kaybetmedi
Tribünlerle bütünleşti
Karadeniz temsilcisi bu sezon özellikle iç sahadaki performansıyla göz kamaştırıyor... Sezona fırtına gibi giren Bordo-Mavililer, taraftarlarıyla yaşadığı bütünleşme sayesinde rakiplerine karşı daha rahat ve baskılı bir futbol ortaya koyabiliyor. Geride kalan 6 iç saha müsabakasında 4 galibiyet alan (Ankaraspor, Karabük, Antalya, Hacettepe) Trabzonspor, 2 kez de sahadan beraberlikle (Beşiktaş ve Gaziantepspor) ayrıldı.

Biletler yine tükendi
İç sahadaki başarılı karneye pozitif bir not daha eklemek isteyen Trabzonspor'da teknik heyet ve futbolcuların en büyük güvencesi yine Avni Aker tribünleri... Kombinelerden arta kalan ve satışa çıkarılan biletlerin tükendiği öğrenildi. Trabzonspor Yönetimi'nin de Beşiktaş karşılaşmasında tam kadro olarak yerini alması bekleniyor. Sadri Şener ve kurmayları her fırsatta Türkiye Kupası'nın önemine vurgu yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler