TS 528 dakikadır gol yemiyor

Trabzonspor, Süper Lig'de oynadığı son 5 maçta gol yemedi. Süper Lig'de en son 25. haftada Gençlerbirliği takımından Cem Can'ın 12.dakikada attığı gole engel olamayan Trabzonspor daha sonraki 528 dakikada ise kalesini gole kapattı.Geride kalan 5 maçta da

TS 528 dakikadır gol yemiyor

Trabzonspor, Süper Lig'de oynadığı son 5 maçta gol yemedi. Süper Lig'de en son 25. haftada Gençlerbirliği takımından Cem Can'ın 12.dakikada attığı gole engel olamayan Trabzonspor daha sonraki 528 dakikada ise kalesini gole kapattı.

Geride kalan 5 maçta da kaleyi Tolga Zengin korudu. Trabzonspor, 31 haftanın ardından 21 golle ligin en az gol yiyen takımı konumunda bulunuyor.

TRABZONSPOR, GAZİANTEPSPOR'A 1 KEZ KAYBETTİ
Trabzonspor, Süper Lig'de Gaziantepspor'a karşı ev sahibi olduğu 25 karşılaşmada yalnızca 1 kez mağlup olurken, 19 galibiyet ve 5 beraberlik aldı. Gaziantepspor'a karşı sahasındaki tek yenilgisini 1998-99 sezonunun ilk haftasında 1-0'lık skorla alan bordo-mavili takım, diğer 24 maçta mağlup olmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler