TS 12 yıl aradan sonra Es- Es'le

Trabzonspor, 12 yıl aradan sonra Turkcell Süper Lig'in 16. haftasında Eskşehirspor ile karşılaşacak. İki takım arasında 1974-75 sezonunda Eskişehir'de oynanan karşılaşmayla başlayan rekabette, ligin iki yarısında oynanan iki karşılaşma da 0-0 beraberlikle

TS 12 yıl aradan sonra Es- Es'le

Trabzonspor, 12 yıl aradan sonra Turkcell Süper Lig'in 16. haftasında Eskşehirspor ile karşılaşacak.

İki takım arasında 1974-75 sezonunda Eskişehir'de oynanan karşılaşmayla başlayan rekabette, ligin iki yarısında oynanan iki karşılaşma da 0-0 beraberlikle sonuçlanmış, İki takım arasında geride kalan 28 maçta Trabzonspor 11, Eskişehirspor ise 4 kez sahadan galip ayrılmıştı. Taraflar 13 maçta birbirlerine üstünlük kuramazken, Bordo-mavililerin attığı 31 gole Eskişehirspor 11 golle karşılık verdi.

Trabzonspor ile Eskişehirspor, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yarın oynanacak maçla, 29. kez karşı karşıya gelecek. Trabzonspor ile Eskişehirspor ligde en son, kırmızı-siyahlı takımın küme düştüğü 1995-96 sezonunda karşı karşıya gelirken, Trabzon'da oynanan maç Bordo-mavililerin 7-1 üstünlüğüyle sona ermişti.

İki takım arasında Trabzon'da oynanan 14 maçın 9'unu Trabzonspor kazanırken 5 maç da beraberlikle sonuçlandı. Bordo-mavili takım bu maçlarda rakip filelere 25 gol atarken kalesinde ise 4 gol gördü. Eskişehirspor'un Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Bordo-mavili takıma karşı galibiyeti bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor