TS 1000. golü yememeli

50 yıllık Süper Lig tarihinde 1122 maça çıkan Trabzonspor, kalesinde 999 gol gördü, Beşiktaş forvetlerine 99 kez mağlup oldu. Ev sahibi için kritik Avni Aker Stadı'nda bugün oynanacak Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşması iki takım için de büyük önem taşıyor.

TS 1000. golü yememeli
50 yıllık Süper Lig tarihinde 1122 maça çıkan Trabzonspor, kalesinde 999 gol gördü, Beşiktaş forvetlerine 99 kez mağlup oldu.

Ev sahibi için kritik
Avni Aker Stadı'nda bugün oynanacak Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşması iki takım için de büyük önem taşıyor. Zirve yarışını yakından ilgilendiren mücadele, istatistiksel açıdan da dengeleri değiştirebilir... Beşiktaş'la bugüne kadar 68 kez karşılaşan ev sahibi Trabzonspor, 27 galibiyet, 14 beraberlik, 27 mağlubiyet almıştı. Rakip fileleri 78 kez havalandıran Bordo-Mavililer, kalesinde 99 gol görmüştü. Trabzonspor ayrıca lig tarihinde de 999 gol yedi ve 1000. golü yememek için bugün kalesini koruyacak.

Bobo 2 tane atarsa!
Trabzonspor karşılaşmalarında attığı gollerle Beşiktaş'ın en büyük kozu haline gelen Bobo da, bugünkü mücadeleyi iple çekiyor. Siyah-Beyazlı formayla ligde 28, Avrupa'da 12, Türkiye Kupası'nda 7, Süper Kupa'da da 1 gol kaydeden Bobo, 48 kez rakip fileleri havalandırmıştı. Brezilyalı yıldız, bu akşam Trabzonspor karşısında iki gol atması durumunda, Beşiktaş kariyerindeki 50. golünü kaydedecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler