TRT'ye bunun hesabını soracağım

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bursa Valiliği'nin Almira Otel'de 24. dönem milletvekillerine yönelik düzenlediği iftar yemeğine katıldı.Yemeğe Ak Parti Bursa milletvekillerinin yanı sıra CHP ve MHP'li milletvekilleri de yer aldı. Yem

TRT'ye bunun hesabını soracağım

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bursa Valiliği'nin Almira Otel'de 24. dönem milletvekillerine yönelik düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Yemeğe Ak Parti Bursa milletvekillerinin yanı sıra CHP ve MHP'li milletvekilleri de yer aldı. Yemek sonrası konuşma yapan arınç, Bursa'da bugün yaptığı ziyaretler sırasında yaşadığı diyaloğu hatırlattı. Arınç, "Bugün bir yerden geçerken esnafın birisi 'TRT'yi kınayorum' dedi. 'Kına' dedim. Bende 'bunun hesabını soracağım' dedim. Bursaspor'un bir kupa şampiyanasındaki maçını şu veya bu sebeple vermemiş olmak büyük bir eksikliktir. E kendilerine göre bir sebep bulacaklardır muhtemelen ama ben gidince konuşacağım" diye konuştu.

ARINÇ'TAN CHP VE MHP'Lİ BURSA MİLETVEKİLLERİNE ÇAĞRI: "AİLECEK GÖRÜŞELİM"

Bursa'da siyasetin çok saygın bir şekilde yapıldığına dikkat çeken Arınç, "Uzun yıllardır siyasetin içindeyim. Çok şeyler gördüm, çok şeyler yaşadım, çok şeylere şahit oldum. Ancak biz zaman zaman polemiklere girsek bile hiç bir zaman birbirimize düşmedik. Bu Bursa için büyük bir kazanımdır" dedi. Diğer siyasi partilerle Bursa adına örnek davranışlar sergileyeceklerini ifda eden Arınç, "Ben kendi adıma söz veriyorum. İnşallah bütün arkadaşlarımızla periyodik toplantılarla olur, birbirimizi ziyaretlerle olur, sadece siyasi konularla değil, bence ailelerimizle birlikte çocuklarımızın da birbirleriyle tanışmasıyla pek çok farklı konularda da, gezilerde de beraber olabiliriz. Önemli olan dostluğumuzun arkadaşlığımızın gelişmiş olmasıdır" diye konuştu.

İftar yemeğine katılan diğer bir isim de CHP Genel Başkan Yardımcısı Sena Kaleli oldu. Kaleli konuşmasında Anayasayı en demokratik anayasa haline getirebilmek için hep birlikte hareket etmek durumunda olduklarını söyledi. Kaleli şunları söyledi:

"Biz nasıl anayasanın 35'inci maddesinde samimi isek bugün kesintisiz demokrasi için yaptığımız tüm önerilerde, özgürlükler için yaptığımız tüm önerilerde de samimiyiz. TSK'nin Milli Savunma Bakanılğı'na bağlanması konusunda yapılan açıkmaların yanındayız. Biz demokrasi ve özgürlükler insan hakları konusunda tüm milletvekillerinin aynı samamiyet içinde olduklarına inanıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor