TRT Haber61'den nabız tuttu!

Bugün yaşanan futbolda şike soruşturmasının 1. Dalgasının Trabzon’da nasıl yankı bulduğunu TRT Spor haber61’e bağlanarak öğrendi.TRT Spor’da Ümit Aktan’ın transfer dosyası adlı programında canlı yayın konuğu olan Kanber, futbolda şike soruşturması kapsamı

TRT Haber61'den nabız tuttu!

Bugün yaşanan futbolda şike soruşturmasının 1. Dalgasının Trabzon’da nasıl yankı bulduğunu TRT Spor haber61’e bağlanarak öğrendi.

TRT Spor’da Ümit Aktan’ın transfer dosyası adlı programında canlı yayın konuğu olan Kanber, futbolda şike soruşturması kapsamında açıklamalarda bulundu.

Ümit Aktan’ın Kanber’e “Şike olayları Trabzon'da nasıl yankı buldu” şeklindeki sorusu üzerine Kanber, “Bu önemli bir gündem. Ve şuanda şehrin her yerinde konuşuluyor. Trabzon halkı bunu zaten aylardır dillendiriyordu. Bu gündem Trabzon’da yeni oluşan bir gündem değil, zaten Trabzon’da tartışılıyordu.

Taraftarlar da Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’in sezon sonunda düzenlediği basın toplantısında “Adalet mutlaka bir gün yerini bulur” sözleri ile olayı değerlendiriyorlar.

Trabzonsporlular olarak gelişmeleri ümitle takip ediyoruz. Ancak Türk futbolu adına da üzüntülüyüz. Yıllardır Türk futbolunun içinde olan ve herkesin tanıdığı yönetici, Teknik direktör ve futbolcuların böyle utanç verici işlerin içerisinde olma ihtimali de Trabzonluları Türk futbolu adına üzüyor.

BUNDAN SONRA NE OLUR?

Kanber, “Bu olayların sonucunda biz şunu diyoruz, Şenol Güneş'in dediği gibi adalet mutlaka yerini bulur. Tarih tekerrürden ibarettir. Fenerbahçe geçen sezon şampiyonluğa 2 dakika sevindi, bu yıl biraz daha uzun sevinecekler ama sonuçta tarih tekerrür edecek. Ümidimiz bu” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor