Tribünden izle TERİM !!!

Türk halkının umutları başka bahara kaldı.. A Milli Takım Estonya'dan medet umarken Bosna kazandı, prestij maçına kalan mücadelede ay yıldızlılar moralsiz olunca Belçika'yı da aşamadı! Evet ülke olarak Afrika'da sahada olamayacağız! O zaman kimimiz (!) tr

Tribünden izle TERİM !!!


Türk halkının umutları başka bahara kaldı..

A Milli Takım Estonya'dan medet umarken Bosna kazandı, prestij maçına kalan mücadelede ay yıldızlılar moralsiz olunca Belçika'yı da aşamadı! Evet ülke olarak Afrika'da sahada olamayacağız! O zaman kimimiz (!) tribünden izleriz, kimimiz yine televizyondan!

 A Milli Futbol Takımı, gelecek yıl Güney Afrika'da düzenlenecek 19. Dünya Kupası öncesi Avrupa elemeleri 5. Grup'taki 9. maçında deplasmanda Belçika ile prestij maçını oynadı.

BELÇİKA

Bailly, Swerts, Van Buyten, Lombaerts, Vermaelen, Vertonghen, Mirallas (Eden Hazard 72. dakika), Fellaini, Mpenza (Tom De Sutter 87. dakika), Dembele, Lamah  (Gaby Mudingayi 78. dakika) 

TÜRKİYE 

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Önder Turacı, Servet Çetin, Hakan Balta, Hamit Altıntop, Ayhan Akman (Kazım 61. dakika), Ceyhun Eriş( Semih 46. dakika), Nuri Şahin, Tuncay Şanlı, Nihat Kahveci (Yusuf  70. dakika)

Goller: Mpenza (7. ve 81.dakika)

Sarı Kartlar:Van Buyten (24.dakika), Lombaerts (55. dakika), Semih Şentürk (84. dakika)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler