Tribün liderini öldüren tutuklandı

Denizli'de, 30 yıllık arkadaşı Denizlispor 57 Gençlik Derneği Eski Başkanlarından ve tribün liderlerinden 37 yaşındaki Mehmet Çetin'i tabancayla vurarak öldüren Özcan Kılınç çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Geçtiğimiz 29 Haziran'da Çamlık Caddesi'nde bir

Tribün liderini öldüren tutuklandı

Denizli'de, 30 yıllık arkadaşı Denizlispor 57 Gençlik Derneği Eski Başkanlarından ve tribün liderlerinden 37 yaşındaki Mehmet Çetin'i tabancayla vurarak öldüren Özcan Kılınç çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Geçtiğimiz 29 Haziran'da Çamlık Caddesi'nde bir restoran önünde tartıştığı arkadaşı Mehmet Çetin'i kalbinden tabancayla vurarak öldüren Denizlispor'un eski tribün liderlerinden 30 yaşındaki Özcan Kılınç, İzmir'de yakalandı. İzmir Otogarı'ndaki bir ankesörlü telefondan Denizli'deki akrabasını aradığı tespit edilen Kılınç, otogarda yapılan çalışmada kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan Kılınç, işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Kılınç'ın, "10 yıl önce, eşim ve kardeşleri arasında, Pamukkale'deki arsaları yüzünden tartışma çıktı. Bu tartışmada Mehmet yardım etmek bahanesiyle bizi kandırdı. Ben de bu husumetten dolayı onu konuşmak için arabama çağırdım. Araç içinde tartıştık. Tartışma sırasında yanımdaki tabanca kazayla ateş aldı" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler