Transferler tempoya dayanamıyor

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Trabzonspor'da yeni transferleri Teknik Direktör Vahid Halilhodizc'in uyguladığı antrenman temposu zorluyor.Daha öncede oyuncuların performansından memnun olmadığını dile getiren Boşnak Teknik adamın bir gün

Transferler tempoya dayanamıyor

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Trabzonspor'da yeni transferleri Teknik Direktör Vahid Halilhodizc'in uyguladığı antrenman temposu zorluyor.

Daha öncede oyuncuların performansından memnun olmadığını dile getiren Boşnak Teknik adamın bir günde uyguladığı 3 antrenmanlık çalışma programı bordo mavili ekipte bir çok oyuncuyu olduğu gibi yeni transferleride zorluyor.

Bugün yapılan çalışmada yapılan tempolu koşular sırasında yeni transferlerden Turgut Doğan Şahin ve Serdar Gürler ağrı hissedince fizyoterapist kendilerine tedavi uyguladı. Daha sonra bu oyuncular çalışmalara devam ettiler.

 

1.20140728161330.jpg

2.20140728161404.jpg

esas.20140720123928.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor