"Transferde zorlanıyoruz"

Teknik direktör Ersun Yanal ise haber beklerken ekliyor: Kaliteli oyuncularla ilgilendiğimiz için şartlar hayli zor.Rakamlar limit zorluyorTrabzonspor, Süper Lig'in ikinci yarısı öncesinde hazırlıklarına yoğun bir tempo ve maçlarla devam ederken, yönetim

"Transferde zorlanıyoruz"

Teknik direktör Ersun Yanal ise haber beklerken ekliyor: Kaliteli oyuncularla ilgilendiğimiz için şartlar hayli zor.

Rakamlar limit zorluyor

Trabzonspor, Süper Lig'in ikinci yarısı öncesinde hazırlıklarına yoğun bir tempo ve maçlarla devam ederken, yönetim de takımı takviye için çalışıyor. Bu doğrultuda yurt dışında bulunan Başkan Sadri Şener ve ekibi, hem teknik heyetin hem de camianın yüzünü güldürmek için uğraşırken yüksek rakamlar sebebiyle sıkıntı yaşıyor. Devre arası transferin zorluğundan yakınan Bordo-Mavililer'in talip olduğu futbolcular için kulüpler limitleri aşan rakamlar telaffuz ediyor.

'Eksiklerimizi görüyoruz'

Sol kanat öncelikli olarak temaslarını sürdüren başkanın bir süre daha yurt dışında kalacağı öğrenildi. Transfer çalışmalarını Ersun Yanal da onayladı. Kupa maçının ardından konuşan deneyimli hoca, “Gündemimizde kaliteli isimler var. Ve bu kaliteli isimleri de ara transferde almak elbette ki çok kolay olmuyor” dedi. Vasat futbolu da değerlendiren Yanal, “Eksiklerimizi görüyoruz. Bu maçlarda oynatamadığım isimleri kullanabildiğim için mutluyum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor