Transfer Rize Maçı Sonrası

Taraftarlara ve Teknik Direktör Ziya Doğan' a transfer sözü veren yönetimin, transferleri Sivasspor maçından sonra yapma kararı aldığı öğrenildi. Aralık ayındaki kongereye az borçla girmek isteyen yönetim, Sivasspor' la Hüseyin Avni Aker Stadyumu' nda oyn

Transfer Rize Maçı Sonrası

Taraftarlara ve Teknik Direktör Ziya Doğan' a transfer sözü veren yönetimin, transferleri Sivasspor maçından sonra yapma kararı aldığı öğrenildi. Aralık ayındaki kongereye az borçla girmek isteyen yönetim, Sivasspor' la Hüseyin Avni Aker Stadyumu' nda oynanacak olan maçta taraftarın göstereceği tepkiye de önem veriyor.

Taraftarın takıma sahip çıkması durumunda yönetim, transferlere bir an önce son noktayı koyacak. Bu arada Danimarka' nın Aalborg takımında oynayan İsvecli golcü Rada Prica ile prensip anlaşmasına varıldığı öğrenildi. Bu futbolcuyu Teknik Direktör Ziya Doğan' ın isteği doğrultusunda incelemeye alan yönetim, futbolcunun 1.5 milyon dolarlık bonservis bedelini 1 milyon 200 bin dolara indirmeyi başardı.

Sivasspor maçından sonra Prica' yı Türkiye' ye getirmeye hazırlanan bordo - mavililerde, maddi arayış da sürüyor. Ömer Rıza için Southampton kulübü yetkilileri ile tekrar masaya oturmayı planlayan bordo - mavililer bu transferden şu ana kadar beklediği olumlu sonucu alamadı. Yönetim menajerler aracılığı ile teklif yapan Southampton' un ciddi olmadığını ileri sürüyor.

ORHAN AK'IN İÇİN ÇABALAR
Sivassporlu Hayrettin' in, Trabzonspor' dan yüksek bir rakam talep etmesi transferini oldukça zora soktu. Hayrettin' e, "Ya bizim istediğimiz fiyata oynarsın, ya da bu transferden vazgeçeriz" restini çeken yönetim, Sivassporla da bonservis bedeli konusunda anlaşamıyor.

Hayrettin' in transferinin zora girmesine sinirlenen başkan Nuri Albayrak, bunun üzerine Teknik Direktör Ziya Doğan ile konuşarak Galatasaray' da kadro dışı bırakılan Orhan Ak' ı Trabzonspor' a getirmek için çalışmalara başladı. Her fırsatta Trabzonspor' da seve seve oynayacağını söyleyen Orhan Ak' ın gelecek sezon bordo - mavili formayı giyme ihtimali oldukça yüksek. Öte yandan Sivasspor maçı öncesi grip olan Celaleddin' in durumunun iyi olduğu ve hafta sonu oynanacak olan maçta forma giyebileceği belirtildi.

YENİDEN KALECİ GÜNDEMDE
Trabzonspor' da, Sakaryaspor' dan Martinez' e talip olunmasıyla gündeme gelen kaleci arayışları yeniden alevlendi. Teknik Direktör Ziya Doğan ve yönetimin ortaklaşa aldığı karar üzerine kaleye bir takviye daha yapılmasına karar verildi. Brezilyalı file bekçisi Jefferson' u göndermemekte kararlı olan bordo - mavili yönetim, boş olan yabancı kontenjanı hakkını yabancı bir kaleci ile doldurmayı planlıyor.

Kalede Tolga, Ahmet Şahin ve Jefferson ile birlikte dördüncü bir kaleciyi kadrosuna katmakta kararlı olan yönetim, Paraguay Milli takım kalecisi Bobadilla ile yeniden temaslara başladı.

Bobadilla kaleci transferi listesindeki isimler arasında üst sıralarda yer alıyor. Öte yandan kaleci transferinden oldukça rahatsız olan mevcut kaleciler ise, yönetimin aldığı bu karar karşısında sessizliğini koruyor. Gürcistan U21 Futbol Milli takımı ile oynanan hazırlık maçında dahi ilk 18 kişilik kadroya alınmayan Brezilyalı file bekçisi Jefferson, takımdan gitmek istediğini yönetime bir kez daha bildirdi. Ancak Teknik Direktör Ziya Doğan ile konuşan yönetim bu futbolcunun takımdan ayrılmasına izin vermedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler