Transfer müjdesi geldi!

Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu, yeni transferlerden sonra takımının forma satış rekoru kıran taraftarlarına çağrıda bulunurken, "Kombinelere de aynı ilgiyi bekliyoruz. Transfer henüz bitmedi" dedi.HEYECANLANDIRAN AÇIKLAMAİbrahim Hacıosmanoğlu, taraf

Transfer müjdesi geldi!

Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu, yeni transferlerden sonra takımının forma satış rekoru kıran taraftarlarına çağrıda bulunurken, "Kombinelere de aynı ilgiyi bekliyoruz. Transfer henüz bitmedi" dedi.

HEYECANLANDIRAN AÇIKLAMA

İbrahim Hacıosmanoğlu, taraftarlarını heyecanlandıracak bir açıklama yaptı. Transferlerin ardından forma satışlarına yoğun ilgi gösteren bordo mavili taraftarlara seslenen Başkan Hacıosmanoğlu, "Transfer henüz bitmedi. Şu an yoğun şekilde çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. Hacıosmanoğlu, takımının zamanla çok daha iyi olacağını vurgularken de, "Takım şu anda birbirini tanıma aşamasında. Buna rağmen Rostov karşısında çok iyi mücadele örneği gösterdik. Ben zamanla her şeyin çok daha iyi olacağına inanıyorum" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor