Transfer komitesine ne oldu?

Haber61.Net - Spor Servisi - Trabzonspor cephesinde her geçen gün bir futbolcu transfer edileceği ileri sürülerek yapılan haberler bir çoğu asılsız çıkarken Bordo Mavili takımın komitesine ne olduğu ise merak konusu oldu. Haber merkezimizi arayan okurlar

Transfer komitesine ne oldu?

Haber61.Net - Spor Servisi - Trabzonspor cephesinde her geçen gün bir futbolcu transfer edileceği ileri sürülerek yapılan haberler bir çoğu asılsız çıkarken Bordo Mavili takımın komitesine ne olduğu ise merak konusu oldu. Haber merkezimizi arayan okurlar Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun transfer komitesine ne olduğunu soruyor. 

Aralık ayında Trabzonspor başkanını açıkladığı ve Bordo mavili kulübün tüm transferlerine bakacak komite diye kamuoyuna duyurulan İbrahim Hacıosmanoğlu ile yöneticiler Yakup Aslan, Engin Kara, Ali Uzunay ve Onur İncehasan'ın bu döneme kadar üç oyuncu aldı.

Sonrasında ise; bu komite'den Engin Kara istifa etti. geriye kalanların ise Trabzonspor'a futbolcu araştırması yapım yapmadıkları ise henüz netlik kazanmadı. Yerelde ve Ulusal basında çıkan oyuncu dedikodularına da net açıklama yapamayan  kulübün transfer politikası merak ediliyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor