Transfer harekatında son durum!

Devre arası transfer döneminde yaptığı flaş transferlerle gündem olan Trabzonspor'da transfer çalışmaları devam ediyor.Uğur Demirok, Hakan Arıkan ve Erkan Zengin transferleriyle kadrosunu güçlendiren bordo mavili ekipte Teknik Direktör Ersun Yanal'ın yöne

Transfer harekatında son durum!

Devre arası transfer döneminde yaptığı flaş transferlerle gündem olan Trabzonspor'da transfer çalışmaları devam ediyor.

Uğur Demirok, Hakan Arıkan ve Erkan Zengin transferleriyle kadrosunu güçlendiren bordo mavili ekipte Teknik Direktör Ersun Yanal'ın yönetime verdiği rapor doğrultusunda görüşmeler devam ediyor.

Yanal'ın verdiği transfer listesinde özellikle ön libero mevki için önemli isimlerin olduğu öğrenildi. Eskişehirsporlu Aytaç Kara, Bursasporlu Ozan Tufan ile Şener Özbayraklı ve Hamburglu Tolgay Arslan'ın listenin tepesindeki isimler olduğu ifade edildi.

Trabzonspor'un gelecek hafta içerisinde transfere son noktayı koyması beklenirken uygun zeminin oluşması durumunda adı geçen isimlerden en az ikisini kadroya katacağı öğrenildi.

Öte yandan Beşiktaş ile anlaştığı iddia edilen Tolgay Arslan için Trabzonspor'un ısrarını sürdürdüğü ve oyuncuyu ikna etmek için çaba sarfettiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler