Transfer harekatı! Egemen bombası

Ligin ikinci yarısında küme hattından uzaklaşmak isteyen Çaykur Rizespor'da gündem transfer. Karadeniz ekibi Trabzonspor'un eski oyuncusu Egemen'e de kanca attı...

Transfer harekatı! Egemen bombası

Tam 1 yıl aradan sonra deplasmanda maç kazanan ve ateş hattının bir basamak üzerine çıkan Çaykur Rizespor transferde düğmeye bastı...


Beşiktaş’tan Ömer Şişmanoğlu, Fenerbahçe’den ise Miroslav Stoch ile görüşme halinde olan Karadeniz ekibi, savunmanın göbeği için ise Egemen Korkmaz’la temasa geçmişti.

Yeşil-Mavililer’de bu 3 transfer için de önemli gelişmeler var. Stoch konusunda Fenerbahçe’den olumlu yanıt alan, ancak yeni UEFA listesini beklemek zorunda kalan Rize, Ömer Şişmanoğlu’nun da menaceriyle son detayları görüşüyor.

Egemen Korkmaz’ın da İsviçre’nin Vil takımıtyla sözleşmesini feshetmesini bekleyen Rize, devre arasında bu 3 isimle kadrosunu güçlendirmeyi planlıyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler