"Trabzon'un yeni Burak Yılmaz'ı!"

Trabzonspor'un yeni transferi Gökhan Karadeniz için yapılan yorumlar bordo mavili taraftarların içini rahatlatacak.2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyon olan Altınordu’da sergilediği müthiş form grafiğiyle bir anda transferin en çok konuşulan isimlerinden biri

"Trabzon'un yeni Burak Yılmaz'ı!"

Trabzonspor'un yeni transferi Gökhan Karadeniz için yapılan yorumlar bordo mavili taraftarların içini rahatlatacak.

2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyon olan Altınordu’da sergilediği müthiş form grafiğiyle bir anda transferin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen 24 yaşındaki futbolcu için İzmir ekibiyle 900 bin Euro’ya el sıkışan Fırtına’nın, Gökhan’la yaptığı görüşme de olumlu sonuçlandı. Başarılı hücumcu, birkaç gün içinde kendisini Bordo-Mavili renklere bağlayan sözleşmeye imzasını atacak.

Fırtına'nın yeni transferi için yapılan yorumlar ise oldukça umut verici.  

Necati Albayrak

Yeni Burak Yılmaz!

Futbol kariyerinde resmi olarak tam 208 golü bulunan Anadolu takımlarının unutulmaz forveti Yunus Altun, Trabzonspor’un Altınordu’dan transfer ettiği Gökhan Karadeniz’i yorumladı: “Ne zaman nerede gol atacağı belli olmaz. Her an tehlike yaratabilecek bir oyuncu. Aynı zamanda hırslı ve mücadeleci kimliğiyle sahada takımını her zaman ateşleyen bir oyuncu olarak göze çarptı geride kalan sezonda. Bana göre Süper Lig’e çok çabuk uyum sağlar, rahat rahat oynar. İkinci Burak Yılmaz olur Trabzon’da. Özellikle frikiklerde çok iyi. Sol ayağını iyi kullanıyor. Eğer çok çalışırsa Trabzonspor’un yeni yıldızı konumuna gelir.”

Yunus Altun

Trabzon’dan milli takıma 

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu da, 24 yaşındaki oyuncunun geleceğinde oldukça umutlu: “Değerli ve çok özellikli bir oyuncu. Sürekli skoru düşünmesi onu belirginleştiren yeteneklerinden biri. Şutlarıyla, duran toplardaki etkisiyle, attığı paslarla farkını çabuk ortaya koyabiliyor. İdman ve maç temposu da oldukça yüksek. Eğer sabredilirse Gökhan Karadeniz Trabzonspor’a faydalı olur, en kısa zamanda milli formayı da giyer. Biz onu 

10 numara pozisyonunda oynatıyorduk. Kanatlarda da etkisini gösterebilir. Ama Trabzonspor’un ondan en verim alabileceği bölge ileriye dönük orta saha, forvetin arkası.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler