"Trabzon'un tuzağına düştüm"

Trabzonspor'un eski teknik direktörü Vahid Halilhodzic, Cezayir ile Dünya Kupası'ndaki başarılı günlerden günümüze yaşadıklarına dair samimi açıklamalarda bulundu. Trabzonspor'un tuzağına düştüğünü düşünen Halilhodzic, Goal Hırvatistan'a verdiği özel deme

"Trabzon'un tuzağına düştüm"
Trabzonspor'un eski teknik direktörü Vahid Halilhodzic, Cezayir ile Dünya Kupası'ndaki başarılı günlerden günümüze yaşadıklarına dair samimi açıklamalarda bulundu.
 
Trabzonspor'un tuzağına düştüğünü düşünen Halilhodzic, Goal Hırvatistan'a verdiği özel demeçte, "Şimdilik tatil yapıyor ve kafamı dinliyorum. Tabii ki bazı kulüplerden ve milli takımlardan teklifler geliyor. Brezilya'daki Dünya Kupası sonrası oldukça saf bir şekilde tuzağa düştüm. Sadece üç gün içindeTrabzonspor'a imzayı attım. O aşamada bu iş bana çok zor ve karmaşık geldi. Böyle bir şey aslında aklımda bile yoktu." ifadelerini kullandı.
 
Bu sefer daha temkinli olacağını belirterek, "Kararımı bu sefer iyice düşündükten sonra vereceğim. Sakin kafayla doğru takımı seçmeliyim. Şampiyonlar Ligi arenasına geri dönmek hoş olabilir. İngiltere'den önemli teklifler var ancak benim bir hata daha yapmaya tahammülüm kalmadı. İtibarımı iyice mahvetmek istemiyorum." şeklinde konuştu.
 
Slaven Bilic'e ayrı olarak değinerek, "Bilic gerçekten olağanüstü işler çıkartıyor. Her şeyin ötesinde Türkiye'de onu çok, çok seviyorlar. Genç bir takım oluşturdu ve şu anda Beşiktaş zirvenin en iddialı takımlarından. Galatasaray ve Fenerbahçe'ye karşı işi kolay değil, biliyorum. Ancak şansının yüksek olduğuna inanıyorum. O iki kulübün domine ettiği bir lige son vermenin zamanı geldi gibi." yorumunda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor