Trabzon'un sultanları iddialı!

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'ne yükselen Trabzon İdmanocağı, ligdeki ilk yılında iddialı. Kulüp başkanı Mehmet Öz, kadrolarına 13 oyuncu takviyesi yaptıklarını, tüm transferlerin de ses getirecek kalitede önemli isimler olduğunu belirtti.Zirveyi zorlay

Trabzon'un sultanları iddialı!

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'ne yükselen Trabzon İdmanocağı, ligdeki ilk yılında iddialı. 

Kulüp başkanı Mehmet Öz, kadrolarına 13 oyuncu takviyesi yaptıklarını, tüm transferlerin de ses getirecek kalitede önemli isimler olduğunu belirtti.

Zirveyi zorlayacak kaliteli bir kadro oluşturduklarını anlatan Öz, "Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Kurmak istediğimiz kadroyu sezon açılışına yetiştirdik. ABD’li smaçör Sonja Elizabeth Newcombe ve Sarıyer Belediyespor'dan Damla Çakıroğlu ile de anlaştık. Son takviyemizin ardından 11 Temmuz gibi planladığımız sezon açılış programımızı, milli takımlarda bulunan oyuncularımızdan dolayı 11 Ağustos’a erteledik. Kadromuz, ligi ilk 5’te bitirebilecek kalitede bir ekip. Amacımız daha da üst sıralarda yer alabilmek" dedi.

İnanmanın başarının yarısı olduğunu dile getiren Öz, şöyle devam etti:

"Daha evvel başardık, yine de başaracağız. Takımımıza güveniyoruz. Yaptığımız transferler takımımıza direkt katkı sağlayacak isimlerden oluşuyor. Yabancılarımız, Hollandalı milli pasör çaprazı Judith Pietersen ve Çinli milli smaçör Wang Yimei, ABD'li milli smaçör Sonja Elizabeth Newcombe gibi  üst seviyedeki oyunculardan oluşuyor. Yerli transferlerimiz de tıpkı yabancı transferlerimiz kalitesinde oyunculardan oluşuyor. Ergül, Tuğçe, Cansu gibi kalitelerini ispat etmiş, tecrübe sahibi isimleri kadromuza kattık. Elimizde tutuğumuz oyuncularımız da yeni takviyelerimiz kalitesinde, takımımızda alternatif oluşturacak isimlerden oluşuyor."

Yeni sezonda maçlarını 19 Mayıs Spor Salonu'nda oynayacaklarını, takımın taraftarlarla bütünleşmesinin önemli olduğunu vurgulayan Öz, "Şimdi sıra takımımızın taraftarımız ile bütünleşmesine geldi. Bu bütünleşme gerçekleştiğinde de rakiplerimizin korkulu rüyası olmaya başlayacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor