Trabzon'un sultanları hazırlıklara başlıyor!

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi takımlarından Trabzon İdmanocağı, yeni sezon hazırlıklarına 11 Temmuz Cuma günü başlayacak. Antrenör Murat Yedidağ, çalışmalarının ilk bölümünü Trabzon'da gerçekleştireceklerini daha sonraki duruma göre de il dışında bir ha

Trabzon'un sultanları hazırlıklara başlıyor!
Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi takımlarından Trabzon İdmanocağı, yeni sezon hazırlıklarına 11 Temmuz Cuma günü başlayacak.
 
Antrenör Murat Yedidağ, çalışmalarının ilk bölümünü Trabzon'da gerçekleştireceklerini daha sonraki duruma göre de il dışında bir hazırlık kampı geçirmeyi planladıklarını söyledi.
 
Sezona iyi başlamak istediklerini ifade eden Yedidağ, "İyi başlamak için iyi bir ön hazırlık devresi geçirmemiz gerekir. Kadromuzu, iyi takviyeler yaparak güçlendirdik. İstediğimiz kadroyu aşağı yukarı kurduk. Sezon açılışımızın ardından 2. etap çalışmalarımızı il dışında yürütmemiz, şu an milli takımlarda bulunan sporcularımızın erken katılımlarına bağlı diyebilirim. Nihayetinde milli takım çalışmaları ekim ayının ortalarına kadar sürecek. Bu süreç içerisinde sporcularımız bir bizimle bir de milli takımlarda olacaklar" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor