Trabzon'un sultanları 2 kupa istiyor!

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Trabzon İdmanocağı'nın antrenörü Murat Yedidağ, ligde ve Türkiye kupası maçlarında iyi işler yapacaklarına inandıklarını söyledi.Yedidağ, eylül sonlarına doğru yapılması planlanan Türkiye kupası maçlarına iddia

Trabzon'un sultanları 2 kupa istiyor!

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Trabzon İdmanocağı'nın antrenörü Murat Yedidağ, ligde ve Türkiye kupası maçlarında iyi işler yapacaklarına inandıklarını söyledi.

Yedidağ, eylül sonlarına doğru yapılması planlanan Türkiye kupası maçlarına iddialı başlamak istediklerini, çalışmalarını bu yönde sürdürdüklerini belirterek, "İyi bir hazırlık döneminden geçiyoruz. Bu maçlara yabancı oyuncularımızın yetişeceğini zannetmiyorum. Belki bir ya da ikisi yetişebilir. Rakiplerimizin kimler olacağını ilerki günlerde göreceğiz. Rakibimiz belli olduktan sonra hazırlıklarımızı da ona göre yapacağız" dedi.

Takımda eski ve yeni oyuncuların çabuk kaynaşmalarının lehlerine olduğunu ifade eden Yedidağ, "En azından uyum sorununu çabuk aştık. Birkaç yabancı oyuncumuz kupa maçlarına yetişirse alternatifli kadroyla mücadele etmiş oluruz ancak her durumda kendimize güveniyoruz. Ligde ve kupada iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Takımımız kısa sürede müthiş bir hava yakaladı. Bunda sporseverlerin de etkisi oldukça fazla oldu. Çabuk kaynaştık. Bu şartlar altında Türkiye kupası maçlarında iyi işler yapacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor