Trabzon'un satılık oyuncusu yok

Trabzonspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, takımın hedeflediği noktaya varabilmesi için Denizlispor maçından gerekli galibiyeti çıkarmaları gerektiğini söyledi. Alioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Denizlispor maçına en iyi şekilde hazı

Trabzon'un satılık oyuncusu yok

Trabzonspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, takımın hedeflediği noktaya varabilmesi için Denizlispor maçından gerekli galibiyeti çıkarmaları gerektiğini söyledi.

 

Alioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Denizlispor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, ''Denizlispor maçındaki hedef, Trabzonspor'un hedeflediği noktaya varabilmesi için kendisine gerekli galibiyeti çıkarmak olacaktır. Bu doğrultuda karşılaşmayı oynayacağız'' dedi.

Ligde her maçın zor olduğunu kaydeden Alioğlu, ''Rakibimizi ciddiye alacağız. Rakipler futbolcu psikolojisi gereği lider ve tepede olan takımlara karşı daha motive olurlar. Onlar da ciddi şekilde maça hazırlanacaktır. Biz arzu ettiğimiz bir sonuçla sahadan ayrılmak istiyoruz'' diye konuştu.

-YATTARA'YA GELEN TRANSFER ÖNERİLERİ-

İhsan Alioğlu, Gineli oyuncu İbrahima Yattara'nın yüksek vitrin değeri olan bir oyuncu olduğu için sürekli gündeme geldiğini belirterek, ''Biz yıl sonuna kadar Yattara'dan bu yarışta üst düzey yararlanmak istiyoruz. Yattara, hocamızın değer verdiği ve ilk 11'de kullandığı bir oyuncudur'' dedi.

Trabzonspor'un daha önce ihtiyacı olduğu halde Fatih gibi, Gökdeniz gibi oyuncuları yüksek meblağlar karşılığı başka kulüplere verdiğini kaydeden Alioğlu, ''Trabzonspor yurt dışında çok yüksek meblağlar bulduğu zaman her oyuncuyu satabilir. Bu, işin mantık çerçevesinde olan bir iştir. Ama bizim vitrine koyduğumuz, satılık dediğimiz oyuncu yok'' diye devam etti.

Alioğlu, Yattara konusunda Fransa'nın Marsilya Kulübü'nden resmi bir teklif önerisi almadıklarını da bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor