Trabzon'un rakibinden dev galibiyet!

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi 2. turundaki rakibi Napoli, İtalya Kupası Çeyrek Final mücadelesinde evinde Inter ile karşı karşıya geldi. San Paolo Stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 1-0'lık skorla kazandı. 90 dakika boyunca büyük bir çekişmeye

Trabzon'un rakibinden dev galibiyet!
Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi 2. turundaki rakibi Napoli, İtalya Kupası Çeyrek Final mücadelesinde evinde Inter ile karşı karşıya geldi. San Paolo Stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 1-0'lık skorla kazandı.
 
90 dakika boyunca büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmanın son dakikasında kadar beklenen gol gelmedi. 90+3. dakikada sahneye çıkan Higuain, attığı gol ile takımına turu getiren isim oldu.
 
Bu golün ardından Napoli yarı finalde Lazio'nun rakibi oldu. Yarı finalin bir diğer ayağında ise Juventus ile Fiorentina karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler