Trabzon'un rakibinde sıkıntı var

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ve Kardemir Karabükspor galibiyetleri yeni bir sayfa açan Balıkesirspor'da pazartesi günü oynanacak Trabzonspor maçının hazırlıkları sürerken, teknik direktör Kemal Özdeş'i savunmadaki eksikler düşündürüyor. Portekizli Nun

Trabzon'un rakibinde sıkıntı var

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ve Kardemir Karabükspor galibiyetleri yeni bir sayfa açan Balıkesirspor'da pazartesi günü oynanacak Trabzonspor maçının hazırlıkları sürerken, teknik direktör Kemal Özdeş'i savunmadaki eksikler düşündürüyor. Portekizli Nuno Coelho'nun sezonu kapatmasının ardından sakatlıkları bulunan sağ bek Uğur Akdemir'le stoper Hasan Hatipoğlu'nun durumu belirsizliğini koruyor.

İki futbolcu haftanın ilk iki antrenmanına katılmazken, Kemal Özdeş Trabzonspor karşısında Uğur'un yerine sağ bekte Okan'a şans vermeyi planlıyor. Uğur'a göre durumu daha iyi olan Hasan'ın ise karşılaşmaya yetişmesi bekleniyor. Hasan'ın oynamaması halinde defansta Kulusic'in partneri Abdülhamit olacak. Kemal Özdeş, şartlar ne olursa olsun Trabzonspor'u yenerek ilk yarıyı 14 puanla bitirmek istediklerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor