Trabzon'un rakibinde hazırlıklar başladı

Süper Lig'in son haftasında Trabzonspor'un karşılaşacağı Kasımpaşa'da bu maçın hazırlıkları başladı.     Kemerburgaz Kasımpaşa Spor Tesisleri'nde Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetimindeki antrenmanda Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında oynayan futbolcula

Trabzon'un rakibinde hazırlıklar başladı
Süper Lig'in son haftasında Trabzonspor'un karşılaşacağı Kasımpaşa'da bu maçın hazırlıkları başladı.
 
 
Kemerburgaz Kasımpaşa Spor Tesisleri'nde Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetimindeki antrenmanda Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında oynayan futbolcular rejenarasyon çalışması yaptılar. Oynamayan futbolcular ise antrenmana koşu ve ısınma hareketleriyle başladılar. 5'e 2 top kapma çalışmalarıyla devam eden antrenman çift kale maçın ardından yapılan pas-şut çalışmaları ile sona erdi. Kaleciler, Andreas Isaksson, Ramazan Köse, Eray Birniçan ve Emirhan Emir kaleci antrenörü Cengiz Birgen ile ayrı olarak çalıştılar.
 
Kasımpaşa, yarın yapacağı antrenman ile Trabzonspor maçı hazırlıkların sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler