Trabzon'un rakibi yine kazandı!

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'neki rakibi Juventus evinde Torino'yu 1 -0 yendi.Serie A’nın 25. hafta mücadelesi Torino derbisine ev sahipliği yaptı.Juventus sahaya Buffon, Barzagli, Bonucci, Caceres, Lichtsteiner, Asamoah, Pirlo, Pogba, Vidal, Llorente,

Trabzon'un rakibi yine kazandı!

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'neki rakibi Juventus evinde Torino'yu 1 -0 yendi.

Serie A’nın 25. hafta mücadelesi Torino derbisine ev sahipliği yaptı.

Juventus sahaya Buffon, Barzagli, Bonucci, Caceres, Lichtsteiner, Asamoah, Pirlo, Pogba, Vidal, Llorente, Tevez 11’i ile çıktı.

Torino ise Padelli, Bovo, Moretti, Glik, Pasquale, Darmian, El Kaddouri, Vives, Kurtic, Immobile, Cerci 11’i ile sahadaki yerini aldı.

Karşılaşmanın 30. dakikasında Juventus Arjantinli golcüsü Carlos Tevez ile bir gol bularak Torino derbisinde 1-0 öne geçti.

İlk yarı bu skorla sona ererken karşılaşmada başka gol olmadı ve Juventus maçı 1-0 galip bitirdi. Ev sahibi ekip bu galibiyetle puanını 66'ya çıkararak liderliğini sürdürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor