Trabzon'un rakibi transferde gaza bastı!

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Trabzonspor'un rakibi Napoli, ara transfer dönemine hızlı bir giriş yaptı. İtalya Serie A'nın iddialı takımlarından biri olan Mavi-Beyazlılar, Sampdoria'dan Manolo Gabbiadini ile Dnipro'dan Ivan Strinic'i renkleri

Trabzon'un rakibi transferde gaza bastı!
UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Trabzonspor'un rakibi Napoli, ara transfer dönemine hızlı bir giriş yaptı. İtalya Serie A'nın iddialı takımlarından biri olan Mavi-Beyazlılar, Sampdoria'dan Manolo Gabbiadini ile Dnipro'dan Ivan Strinic'i renklerine bağladığını resmen açıkladı.
 
İspanyol teknik direktör Rafael Benitez yönetimindeki Çizme ekibinin resmi internet sitesinde yayınlanan bildiride, 23 yaşındaki İtalyan hücum oyuncusu Gabbiadini ve 27 yaşındaki Hırvat defans Strinic ile 2019 yılına kadar sözleşme imzalandığı ifade edildi. Yaklaşık 13 milyon Euro'ya malolan Gabbiadini'nin 23, bedelsiz olarak transfer edilen Strinic'in ise 3 numaralı formayı giyeceği vurgulandı.
 
İki yıldır Sampdoria’da top koşturan Gabbiadini, bu sezon çıktığı 15 maçta 9 gol kaydetti. Ukrayna’nın Dnipro takımında 4 senedir forma giyen Strinic ise bu sezon 16 maçta görev yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor