Trabzon'un rakibi korkutuyor!

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacağı Juventus ligde gösterdiği performansla korkutuyor. İtalyan ekibi bu hafta evinde ağırladığı Chievo'yu 3-0 mağlup etti.Serie A'da 24. haftaya 60 puanla lider giren Juventus kendi evinde Chievo'yu ağırladı.J

Trabzon'un rakibi korkutuyor!

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacağı Juventus ligde gösterdiği performansla korkutuyor. İtalyan ekibi bu hafta evinde ağırladığı Chievo'yu 3-0 mağlup etti.

Serie A'da 24. haftaya 60 puanla lider giren Juventus kendi evinde Chievo'yu ağırladı.

Juventus sahaya Buffon, Caceres, Ogbonna, Bonucci, Lichtsteiner, Asamoah, Pirlo, Marchisio, Vidal, Giovinco, Llorente 11’i ile çıktı.

Chievo ise Agazzi, Bernardini, Canini, Sardo, Frey, Drame, Radovanovic, Guana, Hetemaj, Stoian, Thereau 11’i ile sahadaki yerini aldı.

Juventus 17’de Asamoah’ın golüyle 1-0 öne geçti. Sol taraftan ceza sahasına doğru ilerleyen Ganalı oyuncu topu düzeltip plase bir vuruşla kaleci Agazzi’yi avladı. Bu golden 12 dakika sonra ise Marchisio’nun golü buldu. Pirlo’nun yaklaşık 30 metreden kullandığı serbest vuruş kaleciden döndü ve seken topa dokunan Marchisio takımını 2-0 öne geçirdi.

İlk yarı bu skorla sona ererken Chievo 51’de Caceres’in kendi kalesine attığı golle durumu 2-1’e getirdi. Bu gole ise cevap gecikmedi ve İspanyol golcü Llorente farkı tekrar ikiye çıkaran golü kaydetti.

Maç 3-1 Juventus'un üstünlüğüyle sona ererken Torino ekibi puanını 63'e çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Juventus 20 Şubat Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi maçında Trabzonspor iel karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler