Trabzon'un rakibi kendine güveniyor

Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacakları Trabzonspor maçında sahaya kendi oyunlarını yansıtacaklarını söyledi. Ziraat Türkiye Kupası Grup mücadelesinde 9 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Trabzonspor ile karşı ka

Trabzon'un rakibi kendine güveniyor

Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacakları Trabzonspor maçında sahaya kendi oyunlarını yansıtacaklarını söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası Grup mücadelesinde 9 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek Adanaspor'da hazırlıklar devam ediyor. Osman Yereşen Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüren turuncu-beyazlılar, günü çift antrenmanla geçirdi. Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde başlayan sabah antrenmanında futbolcular kuvvet çalışması yaptı. Günün son antrenmanına ise ısınma hareketleriyle başlayan Adanaspor, koordinasyon çalışmasıyla antrenmanı sürdürdü. Daha sonra iki bölüme ayrılan futbolcular pas ve baskı çalışması yaptı. Antrenman çift kale maçla tamamlandı.

"KUPA MÜCADELESİNİ ÖNEMSİYORUM"

Hazırlıkların devam ettiğini belirten İpekoğlu, "Günü çift antrenmanla geçiriyoruz. Lige kadar kendimizi hazır hale getirme arzusundayız. Bunun için kupa maçları avantaj olacaktır. Bu bağlamda kupa mücadelesini önemsiyorum. Daha önceden de belirttiğim gibi bizim kupaya bakış açımız belli. Elbette gelen fırsatları da elimizin tersiyle itmeyeceğiz. Hafta sonu oynayacağımız Trabzonspor karşısında sahaya kendi oyunumuzu yansıtmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Adanaspor, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor