Trabzon'un maçları artık gündüz mü oynanacak?

Sezon başında Türk futbolunda bir ilke imza atarak Süper Lig'in ilk yarı programının tamamanı ilk haftadan açıklayan Türkiye Futbol Federasyonu ikinci yarı öncesi de bir ilke imza attı. TFF, son yılların en büyük tartışma konularından biri haline gelen gü

Trabzon'un maçları artık gündüz mü oynanacak?
Sezon başında Türk futbolunda bir ilke imza atarak Süper Lig'in ilk yarı programının tamamanı ilk haftadan açıklayan Türkiye Futbol Federasyonu ikinci yarı öncesi de bir ilke imza attı.
 
TFF, son yılların en büyük tartışma konularından biri haline gelen gündüz maçları konusunda ilk adımını atarak Spor Toto Süper Lig 2014-2015 sezonu ikinci programında bir çok maçı gündüze aldı.
 
Ligin son haftası hariç 33. haftaya kadar olan tüm maçların gün ve saatlerini bugün öğleden sonra kaumoyuna duyuracak olan futbol federasyonu Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un kendi evlerinde oynayacakları bazı maçları da gündüze çekerek Türk futbolunda 2014-2015 sezonuyla birlikte "gündüz maçlarına geri dönüşün" ilk adımını atmış oldu.
 
Ligin ikinci yarısında dört büyüklerin de maçlarını gündüze çekerek bir nevi test yapacak olan futbol federasyonun bu uygulamadan olumlu dönüş alınması halinde 2015-2016 sezonuyla birlikte bunun içine derbi maçlarını da katarak gündüz devrine geçiş yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler