Trabzon'un listesindeki isme izin verildi!

Trabzonspor'un transfer çalışmaları sürerken listede bulunan isimlerden Bursasporlu Şener Özbayraklı ve Ozan Tufan ile ilgili yeşil beyazlı ekipten açıklama geldi.Ozan Tufan gibi kabiliyetlerin kolay yetişmediğini, zirveye oynayan bir takım olarak hiçbir

Trabzon'un listesindeki isme izin verildi!

Trabzonspor'un transfer çalışmaları sürerken listede bulunan isimlerden Bursasporlu Şener Özbayraklı ve Ozan Tufan ile ilgili yeşil beyazlı ekipten açıklama geldi.

Ozan Tufan gibi kabiliyetlerin kolay yetişmediğini, zirveye oynayan bir takım olarak hiçbir futbolcuyu satmak istemediklerini söyleyen Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, "Çok ciddi teklifler alıyoruz. Satmayı düşünmüyoruz, ama Ozan için gerçekten ciddi teklifler gelmekte" dedi. Genç oyuncu için belirledikleri bir rakam olduğunu söyleyen Recep Bölükbaşı, bu rakam verilmediği sürece Ozan’ı satmayacaklarını dile getirdi. Bölükbaşı, "Bursaspor camiasını ikna edebilecek rakam verilirse ancak o zaman Ozan’ın transferine yeşil ışık yakabiliriz" şeklinde konuştu.

Şener Özbayraklı ve Serdar Aziz hakkında da açıklamada bulunan Bölükbaşı bu iki futbolcuya da teklif geldiğini söyledi.  Recep Bölükbaşı, “Bu iki futbolcumuza da transfer teklifleri geliyor, fakat Serdar ve Şener’i kesinlikle satmayacağız. Biz 7 ayda geldiğimiz bu görevde dağ gibi olan borçlarımızı tepeye kadar indirdik. Maddi mücadelemizin yanı sıra takımımızı da zirveye taşımak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor