Trabzon'un korkulu rüyası sürüyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, sakatlıklar nedeniyle şu ana kadar ligde 5 futbolcusundan hiç faydalanamadı. Ancak Güneş'in sakatlık kabusu bununla da sınırlı kalmadı.Spor Toto Süper Ligi'nde ve Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir grafik göstermey

Trabzon'un korkulu rüyası sürüyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, sakatlıklar nedeniyle şu ana kadar ligde 5 futbolcusundan hiç faydalanamadı. Ancak Güneş'in sakatlık kabusu bununla da sınırlı kalmadı.

Spor Toto Süper Ligi'nde ve Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir grafik göstermeyi amaçlayan Trabzonspor'da sakatlıklar can sıkmaya devam ediyor.

Bordo - mavili takımda teknik direktör Şenol Güneş, sakatlıkları nedeniyle ligde şu ana kadar Barış Özbek, Barış Ataş, Onur, Tayfun ve Piotr Brozek'ten hiç faydalanamadı. Uzun bir aradan sonra Onur, Tayfun ve Barış Ataş'ın sakatlıkları tamamen geçerken, teknik direktör Şenol Güneş'in görev vermesi halinde oynayabilecek seviyeye geldiler.

Bordo - mavili takımda Piotr Brozek ve Barış Özbek'in durumlarındaki belirsizlik ise sürüyor. Bu sakatlıklar nedeniyle canı zaten sıkkın olan Güneş, Robert Vittek ve Henrique'nin yaşadığı sakatlıklar nedeniyle yeni bir sıkıntıya düştü.

VITTEK'İN DURUMU CİDDİ, SAPARA VE CECH'İN SAKATLIKLARI HAFİF
Robert Vittek'in önümüzdeki günlerde ameliyat olacağı ve 4 ile 6 ay arasında sahalardan uzak kalacağı belirtilirken, Marek Sapara, Marek Cech ve Sezer Badur'un da hafif sakatlıkları bulunuyor. Tüm sakatlıklara rağmen Şampiyonlar Ligi'nde önemli bir başarı yakalayan bordo - mavililerde tecrübeli teknik adam, elindeki kadroyu değişmeli olarak kullanarak, diğer futbolcuların yorgunluklara bağlı sakatlıklar yaşamasının önüne geçiyor. Bordo - mavili takımın sağlık heyeti de yoğun mesai yaparak sakat futbolcuların yetiştirilmesi için yoğun çaba harcıyor.

HENRIQUE BELİRSİZLİĞİ SÜRÜYOR
Öte yandan Trabzonspor'da sakatlığı nedeniyle Eskişehirspor maçının kadrosuna alınmayan Henrique'yle ilgili olarak kulüpten resmi bir açıklamanın yapılmaması kafaları karıştırıyor. Henrique'nin sol dizindeki menüsküs yırtığı nedeniyle ameliyat olmak istediği, teknik heyetin ise futbolcudan ameliyatını CSKA Moskova maçı sonrasına bırakmasını istediği belirtildi. Sakatlığı nedeniyle son dönemde performansında ciddi bir düşüş gözlenen Henrique, Brezilya sitelerine yaptığı açıklamada en kısa zamanda ameliyat olacağını belirtmişti.

KOMBİNE SATIŞLARI 7 EKİM'DE BİTİYOR
Öte yandan Trabzonspor'un 2011-2012 sezonunda H. Avni Aker Stadı'nda oynayacağı resmi müsabakalar için kombine kart satışları 07 Ekim Cuma günü sona erecek. 06 Haziran 2011 tarihinde başlayan satışlar sonucunda taraftarlar şu ana kadar 15.500 kombine kart alımı gerçekleştirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler